Tradicionalni dobrotvorni koncert održat će se u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u četvrtak, 15. prosinca 2011. godine, s početkom u 19:30 sati.

Prihodi od ovogodišnjeg koncerta namijenjeni su stipendiranju učenika i studenata lošeg imovinskog stanja. U složenom društvenom trenutku Rotary klubovi Zagreba time žele naglasiti vrijednost znanja, rada i zalaganja, visokih dostignuća i kompetencija te dati svoj doprinos težnji Hrvatske da postane “zemlja znanja”.

Na koncertu će, uz pratnju Simfonijskog orkestra HRT-a, nastupiti Aleksej Igudesman i Hyung-ki Joo, poznatiji kao Igudesman&Joo, dvojica vrhunskih glazbenika, violinist i pijanist, koji su pokorili čitavi svijet svojim nastupima u kojima kombiniraju klasičnu glazbu, komediju i kazalište. Njihovi koncerti garantiraju odličnu zabavu, a sve uz mnogo vrhunskog muziciranja.

Za postizanje plemenitih ciljeva naše dobrotvorne akcije potrebna nam je potpora pokrovitelja, te Vam se obraćamo sa zamolbom za pomoć u realizaciji naših želja. Pridružite nam se u ostvarivanju koncerta kupnjom karata ili kao donator.

Ulaznice za koncert mogu biti i lijep poklon suradnicima, obitelji i prijateljima, stoga Vas pozivamo da i njih obradujete poklonom glazbe, a svojom nazočnošću uveličate naš koncert.

Za više informacija kontaktirajte:
RC Zagreb Velimir Ostoić: 098 463 463
RC Zagreb Gradec Bojan Fras: 098 983 2235
RC Zagreb Sesvete Željko Tukša: 098 211 189
RC Zagreb Dora Zorka Čavajda: 091 434 3406

ili pišite na e-mail adresu: [email protected]