Stiže novi klub: nove članice i - nova energija

Svijet danas je mjesto brzih, često naglih i skokovitih promjena. Nove tehnologije, nove komunikacijske platforme, nova globalna savezništva i partneri... Sve se kreće brže; događaja je sve više, a informacije putuju sve brže. I - sve to u istom vremenskom okviru.

Ali sve te promjene događaju se na površini onoga što zovemo FUNDAMENTI - LJUDSKE VRIJEDNOSTI. Htjeti čuti one koji su potrebiti, veseliti se prijateljima i dijeliti i brige i veselje: služiti i družiti se, biti prisutan i aktivan u društvu oko sebe, biti ROTARIJANAC vrijednost je isto danas, kao i prije, ne jedno desetljeće, nego i stoljeće. I Ð možda još i potrebnija i zahtjevnija uloga i odgovornost.

I zato novi Rotary klub Zagreb DORA sa svojim članicama donosi novu energiju u hrvatsku Rotary zajednicu. Novi Rotary klub, nove Rotaryjeve članice, različitih profesija i preferencija, istinski su vjetar u leđa rotarijanstvu. U formi i sadržaju, u vremenskim okolnostima u kojima danas živimo i djelujemo. Ili, drugačije rečeno, kako je već netko prije nas konstatirao: "Život nije generalna proba. On je premijera." Stoga pozdravimo i ovom našem novom klubu i poželimo dobrodošlicu svim našim novim članicama.

Mladen Vedriš

Rotary klub Zagreb
kum Rotary kluba Zagreb Dora

Predsjednica

Dopredsjednica

Neposredno bivša predsjednica

Youth Exchange Officer

Foundation officer

Odbor za predavanja

Odbor za međunarodnu suradnju

Odbor za članstvo

Odbor za promidžbu

Tajnica